dimecres, 20 de juny del 2018

Bon comiat de la temporada al KDM CUP de vòlei platja de Caladell

L'equip aleví va fer un excel·lent torneig davant equips de categoria infantil

L'infantil va acabar a la quarta posició final després de perdre els dos darrers partits

L'equip cadet Blanc va anar de menys a més i amb dues victòries finals va tancar el torneig amb un bon regust

El cadet Vermell va anar agafant el ritme en el decurs del torneig i amb cinc victòries seguides es va imposar a la final B

Ara sí. Temporada 2017/18 finalitzada després de la participació el passat cap de setmana al KDM CUP de vòlei platja de Calafell. Una cita on el Vic Vòlei Callís hi va ser present amb quatre equips participants i un total de 22 jugadores. Resultats al marge, secundaris en el plantejament del club en aquestes alçades de temporada, els objectius es van complir al 100 per 100. Les noies van gaudir d'un cap de setmana intens de vòlei platja, debutants la majoria d'elles en aquesta modalitat esportiva, i de convivència a l'hotel amb gairebé 300 jugadores participants al torneig. Una experiència molt enriquidora a tots els nivells. També pels pares acompanyants a la cita que van seguir les intenses dues jornades competitives, donant suport als equips del Callís. 
A nivell esportiu, bon balanç tenint en compte la nul·la experiència en el món del vòlei platja. La progressió de les jugadores va ser de menys a més, acabant a un bon nivell. Destaca l'excel·lent paper de l'equip aleví que va jugar a la categoria infantil amb el handicap que això suposa. A la lliga inicial va acabar a la quarta posició i després, a la segona fase d'eliminatòries va finalitzar a la 8a. plaça. L'infantil Vermell va fer una bona lligueta inicial, per acabar al segon lloc del seu grup amb només una derrota en cinc partits. En semifinals va caure (2-1) davant de l'AEE Montserrat Negre i en la lluita per la tercer i quarta plaça també va sucumbir davant de l'AEE Montserrat Taronja. 
A la categoria cadet, el Vic Vòlei Callís Blanc va finalitzar a la quarta posició del grup A, classificant-se pel quadre final B. Derrota als vuitens de final que el va obligar a lluitar pel novè lloc final, una plaça que va assolir després de guanyar els dos darrers partits.
El cadet Vermell va tenir una clara trajectòria ascendent. Dues derrotes i una victòria van significar acabar la lliga al quart lloc i seguir en competició al grup B. Tres victòries a les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals van impulsar l'equip a la final. Un matx que va enfrontar les vigatanes al CV Llars Mundet A a qui van superar amb claredat (2-0) i aconseguint la victòria final. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada