dilluns, 7 de maig del 2018

Nova victòria de l'infantil Blanc que supera l'AVAP per 3-0

Bon partit i nova victòria de l'infantil Blanc que va derrotar l'AVAP Girona Groc per 3-0. Tot i la claredat del resultat, el matx no va ser fàcil per les vigatanes que van haver de treballar de valent per aconseguir el triomf, especialment als dos primers sets on les gironines van ser un os dur de rosegar. El primer set va ser un constant estira i arronsa al marcador amb diferències curtes i punts disputats que van abocar a un ajustat 25-21 final. El segon parcial encara va ser més intens. El Callís va dominar de bon principi i quan tot feia pensar amb el 2-0 amb un ben encaminat 21-17, les gironines van reaccionar amb un espectacular parcial (21-24). Tot i el cop, les jugadores locals no es van enfonsar i van salvar tres pilotes de set per acabar imposant-se (26-24). La tercera mànega va ser la més còmoda pel Callís. Després d'un inici anivellat, les locals van obrir forat al marcador (15-9) i la renda es va anar ampliant fins el definitiu 25-14.