diumenge, 13 de maig del 2018

Doble victòria del cadet en dos partits d'infart enfront de Salle Girona i CV Hospitalet

L'equip cadet es va endur la victòria de la pista de la Salle Girona remuntant un 2-0 advers

Doble jornada exitosa per l'equip cadet, la d'aquest cap de setmana. Dues victòries treballades, disputades i emocionants davant Salle Girona, dissabte a la tarda; i contra CV Hospitalet B, diumenge al matí. Tots dos partits resolts favorablement a cincs sets. El partit enfront la Salle Girona no va començar gens bé. Els dos primers sets van caure del cantó local (25-22 i 25-21) amb un joc més erràtic de les vigatanes que tot i estar dins del partit en tot moment, a l'hora de la veritat es van veure superades per les rivals. La dinàmica va canviar a partir del tercer parcial. El Callís es va anar entonant i va imposar el seu millor joc (17-25). Una línia que es va mantenir a la quarta mànega (19-25). Tot es va decidir al cinquè set. Després d'un inici igualat (5-5), les vigatanes van agafar una petita però important renda (5-8) que van saber administrar per sentenciar el matx (9-15).
La cirereta del bon cap de setmana s'ha viscut aquest matí de diumenge a la pista del Callís amb un gran partit jugat per unes i altres equip. Globalment, es pot dir que el millor de la temporada de l'equip cadet davant d'un gran rival. El primer set, després de constants alternatives, l'ha guanyat l'Hospitalet (22-25). En el segon, quan pitjor estaven les coses (10-20), espectacular reacció local per acabar dominant (26-24). Amb la moral crescuda, el tercer ha tornat a ser de color vigatà (25-18) amb un gran joc. La quarta mànega ha set un constant estira i arronsa, amb jugades aplaudides per la nombrosa presència de públic. El Callís ha tingut la victòria a tocar però finalment, 24-26 per les visitants. Al cinquè set, igualtat de bon començament (5-5), empenta local per un esperançador 12-8 i reacció forastera (13-13). En els moments de màxima tensió cap fred per salvar una pilota de partit en contra (13-14) i acabar guanyat després d'un parcial de 3-0 (16-14).