diumenge, 20 de maig del 2018

Clara derrota del cadet davant del CV Hospitalet, en un mal partit

El Vic Vòlei Callís cadet va tancar la lliga amb una clara derrota a la pista del CV Hospitalet B, en un dels pitjors partits de la temporada. Només a l'inici del partit i en fases del tercer set, les vigatanes van estar “connectades” al matx. La resta va ser un cúmul d'errades que van servir en safata la victòria a les locals. Al primer set, un bon inici vigatà va donar avantatge al marcador (3-8) però de seguida l'Hospitalet va igualar el marcador (9-9) per després posar la directe per posar l'1-0 (25-14). A la segona mànega, igualtat fins el 5-5. A partir d'aquí, un desdibuixat Callís es va anar desinflant fins un contundent 25-11. Al tercer parcial les locals van seguir portant la iniciativa però les vigatanes van tenir els millors minuts de joc aconseguint igualar a 14. Després del temps mort de l'entrenadora local, parcial de 4-0 per encarrilar el set i la victòria final (25-19).