diumenge, 15 d’abril del 2018

Primera victòria del cadet en aquesta fase d'ascens

L'equip cadet va ser capaç de trencar la negativa ratxa de resultats de la fase d'ascens amb una treballada victòria a casa davant el DSB Colegio Alemán de Barcelona (3-2) i després d'aixecar un 1-2 en contra amb dos darrers sets jugats a un bon nivell. Tot i el triomf, el Callís va mostrar-se molt irregular, especialment als tres primers parcials i això ho va aprofitar el rival per manar l'electrònic de manera preocupant pels interessos locals. El primer set va començar bé per les vigatanes, dominant el marcador però les visitants no van cedir en el seu empeny fins un alarmant 18-23. Reacció in extremis del Callís (25-23) per fer pujar l'1-0. El segon parcial va començar de forma immillorable per les locals que ben aviat van encarar el resultat (11-3). La renda va seguir creixent (20-9) i tot feia pensar en el 2-0. Però com se sol dir en el món de l'esport, no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat. L'equip barceloní mica a mica va anar retallant diferències (22-16) però un 24-18 semblava definitiu. Doncs no. El set va ser per les visitants (24-26). En el tercer, el Callís va acusar el cop moral de la mànega anterior i va anar sempre a remolc (21-25). En plena situació complicada, la millor versió del Callís va poder forçar el desempat del cinquè set després d'un clar 25-14. Arribats al cinquè i defintiu set, les vigatanes van començar de manera excel·lent gràcies al bon servei de Mariona Muns que va posar un clar 8-0 a l'electrònic. Una renda que el Callís va saber mantenir sense massa dificultats per tancar el matx (15-6) i sumar una merescuda victòria.