diumenge, 8 d’abril del 2018

Bona jornada per les alevines del Callís a l'estrena de la Copa Catalana

L'aleví Vermell va tenir un bon debut a la Copa Catalana amb una doble victòria en els partits jugats a casa

Bona estrena dels dos equips alevins del Vic Vòlei AEE Jaume Callís a la primera jornada de la Copa Catalana. Al grup 1, doble victòria del Vermell en els partits jugats a la pista poliesportiva de l'INS Jaume Callís. En el primer encontre es va desfer del CE Escola St. Gervasi Blau (4-0) amb uns parcials de 15-12, 15-6, 15-11 i 15-12. Llevat del segon set on les vigatanes es van imposar amb total claredat, la resta del matx va ser força anivellat amb diferències mínimes. En el segon enfrontament, el Callís va repetir resultat (4-0) enfront del CV Martorell amb uns parcials molt més favorables 15-9, 15-7, 15-5 i 15-9.
Per la seva banda, l'equip Blanc va disputar aquesta primera jornada a la pista de l'Escola Paidos de Sant Fruitós del Bages amb un bagatge d'una victòria i una derrota. En el matx inicial, el Callís va superar el CV Sant Quirze Blanc per 3-1 (15-12, 15-8, 15-6 i 20-22). En el segon partit, les vigatanes van sucumbir davant l'equip rival tot i que no li ho van posar fàcil. El primer set va caure a favor del Callís (11-15) però les locals van reaccionar per capgirar el resultat i sumar els tres punts.