diumenge, 25 de març del 2018

Nova derrota del sènior que complica el seu futur a la 3a. Divisió

Un Vic Vòlei Callís amb força baixes i només 7 jugadores presents al partit va caure derrotat per 3-0 a la seva visita a la pista del CV Terrassa Teknopoint. Un resultat que complica una mica més la seva permanència a la categoria. El primer set va ser igualat, amb alternatives al marcador i amb un Callís que va tenir les seves opcions d'endur-se'l amb un 21-22 al seu favor. Les locals van reaccionar per capgirar el resultat i guanyar el parcial (25-22). En el segon, les forces van anar anivellades (8-6) fins que un parcial de 5-0 de les terrassenques va ser el punt d'inflexió del set que va acabar sent al seu favor (25-16). I el tercer, una rèplica del segon, amb el conjunt local que ben aviat va posar la directa cap la sentència del matx (25-9). El proper partit del Vic Vòlei Callís serà el proper 14 d'abril, a casa, davant del CV Tiana, l'equip que el precedeix a la classificació. Serà una final doncs només la victòria és un resultat vàlid per les aspiracions de seguir lluitant per mantenir la categoria.