dilluns, 5 de març del 2018

L'equip juvenil comença guanyant però el rival remunta amb un final de partit increïble

Malgrat començar de la millor manera, guanyant el primer set de forma incontestable, el juvenil del Vic Vòlei Callís va tornar a encaixar una nova derrota. En aquest cas davant del Frederic Mistral Tècnic Eulàlia (1-3) i en un matx estrany per com es va anar movent el marcador. Les locals no van donar opció al rival en el primer set doncs des de bon principi van tenir avantatge a l'electrònic, amb diferències prou importants. El cop definitiu va ser un parcial de 6-1 que va sentenciar el parcial (25-16). En el segon, un Callís desconegut va permetre a les visitants a encarrilar el triomf amb claredat, ja amb un 0-6 d'entrada. Les diferències van anar creixent fins un contundent 10-25. La tercera mànega va començar igualada fins que un 0-7 de parcial va permetre a les barcelonines dominar amb autoritat (19-25). Al quart, una bona posta en escena de les vigatanes feia pensar el millor per forçar el cinquè set gràcies a un marcador clarament a favor. Les diferències van anar augmentant fins un contundent 24-14 però el desenllaç va ser un altre amb una reacció increïble de les jugadores visitants, capaces d'una espectacular remuntada i un parcial de 0-12 els va donar la victòria.