diumenge, 11 de març del 2018

L'AVAP Girona remunta el set inicial i derrota l'equip cadet

Visita complicada de l'equip cadet a la pista d'un dels tres equips que lidera, de forma invicte, la classificació del grup 2 d'Ascens. Malgrat la derrota (3-1), el Callís va lluitar fins el darrer moment i va aconseguir guanyar un set, una tasca prou complicada davant d'equips d'aquest potencial. Les vigatanes, després d'un mal començament (8-1), van adreçar el rumb per capgirar la situació i posar-se per davant (14-13). A partir d'aquí ja van anar sempre per davant del marcador malgrat els esforços infructuosos de les jugadores locals que van veure com el primer set queia del cantó vigatà (23-25). Això va fer despertar a la fera i als altres sets l'AVAP es va mostrar com un equip molt sòlid, amb poques errades i bons remats que van fer inútil l'esforç osonenc amb uns parcials prou clars de la seva superioritat (25-11, 25-15 i 25-13).