diumenge, 11 de març del 2018

Excel·lent partit de l'infantil Blanc que tomba el líder

Segona victòria seguida de l'infantil Blanc després d'un gran partit davant de l'AEC Vallbona Granollers D que arribava al partit com a líder invicte. Les nostres jugadores van competir del primer al darrer punt i en moltes fases del matx van anar a remolc del marcador amb desavantatges prou importants que van poder neutralitzar, i en alguns casos, amb espectaculars remuntades. Va ser el cas del primer set on el Callís va arribar anar 6 punts per sota (7-13) però mica a mica va igualar el marcador fins un ajustat 19-20. Un parcial de 6-0 va servir per apuntar-se el parcial. La segona mànega va començar amb domini visitant (7-13) amb una renda que semblava definitiva (17-22) però a les acaballes, un parcial de 8-0 va donar el set a les vigatanes. El tercer parcial va tornar a ser renyit i disputat, alternatives a l'electrònic i diferències mínimes per unes i altres. Qualsevol equip hauria pogut endur-se'l. Igual que els dos anteriors va caure del cantó local (26-24) amb més encert en els punts definitius.
 Per la seva banda, l'equip Vermell va perdre en la seva visita a la pista de l'AVAP Girona Groc per 3-0. L'equip local va ser superior i va guanyar amb solvència cada parcial. El primer amb un resultat molt clar (25-9). En els dos restants, el Callís va poder competir una mica més (25-17 i 25-15) gràcies a un millor joc i cometent menys errades.