diumenge, 11 de febrer del 2018

El sènior comença el partit guanyant però acaba cedint per 1-3

L'equip sènior del Vic Vòlei Callís va tenir la victòria a tocar però al final aquesta va anar a parar a les mans del CN Sabadell B (1-3). El matx va començar bé amb el primer set que va caure del cantó local però les visitants van ser capaces de revertir la situació i acabar guanyant. Un triomf que va arribar després de endur-se els dos darrers parcials molt ajustadament i que amb una mica més d'encert i sort haurien pogut decantar-se per les vigatanes. La igualtat va ser la tònica del partit i de cadascun dels sets jugats. El primer se'l va endur el Callís (25-23) malgrat la reacció sabadellenca que va retallar diferències perillosament. El segon va ser per les visitants després d'un increïble parcial de 0-10 (17-25). El tercer i el quart també van ser pel CN Sabadell (24-26 i 23-25) però en tots dos les vigatanes van tenir les seves opcions en els punts decisius que no van poder aprofitar.