diumenge, 25 de febrer del 2018

El cadet planta cara al CECELL Lleida però acaba perdent el quart partit de la segona fase

Segueix la ratxa de derrotes de l'equip cadet a la Fase d'Ascens després que dissabte va cedir davant del CECELL Lleida (1-3). A diferència de les tres jornades anteriors on s'havien quedat a les portes, aquest cop les vigatanes van aconseguir sumar un set a favor. Llevat d'aquest segon parcial, el Callís sempre va anar a remolc de les visitants amb un marcador sempre desfavorable. A la primera mànega, i després d'un inici igualat, les lleidatanes van obrir escletxa important a l'electrònic (5-13). Una renda que van saber gestionar bé malgrat els intents de les locals per retallar diferències per tancar el set amb un clar 15-25. En el segon, el Callís va començar amb bon peu i de seguida van assolir un avantatge important (9-2) que va ser determinant malgrat el CECELL es va acostar (14-11). En els moments decisius les vigatanes van mostrar-se encertades per poder igualar el marcador a 1 set (25-19). A la tercera mànega no hi va haver color. Tot i un inici esperançador de les locals (5-5), un parcial de 0-10 per les forasteres va ser clau per guanyar el parcial de forma contundent (7-25). En el quart set, igualtat fins el 9-11 però a partir d'aquí les del Segrià, mica a mica, van anar ampliant l'avantatge (15-21). Ja amb l'aigua al coll, el Callís va revifar les opcions de forçar el desempat (19-22) però a la recta final no va tenir l'encert necessari (19-25).