diumenge, 25 de febrer del 2018

Al sènior se li resisteix la victòria després d'una altra derrota a casa

L'equip sènior segueix enemistat amb la victòria en aquesta Fase de Permanència després de sumar una nova derrota, la quarta seguida, aquesta vegada davant del CV Terrassa Teknopoint. Una ensopegada que comença a posar en alarma la situació del Callís que és cuer en solitari i que es troba a 5 punts de la plaça que marca la salvació. Malgrat el resultat final, les coses van començar prou bé per les vigatanes que es van endur el primer set (25-21) dominat per la igualtat al marcador (13-12) fins que el conjunt local va aconseguir una renda de +5 (20-15) que va saber gestionar. Al segon parcial, bon inici del Callís (5-0) però el CV Terrassa va reaccionar per empatar (11-11) i capgirar l'electrònic (15-18). Un cop al què les locals no van poder reaccionar (17-25) i el marcador es va igualar a 1 set. La tercera mànega va començar amb domini terrassenc (1-6) però mica a mica les osonenques van anar minimitzant el desavantatge fins assolir l'empat (14-14) i posar-se per davant (17-15) però la reacció del rival va ser letal amb un parcial de 2-7 que va sentenciar la mànega. Al quart set el Callís va sortir a totes i va anar per davant del marcador amb certa claredat (16-11) però com va passar en el set anterior el CV Terrassa va ser capaç de capgirar l'electrònic (18-19). A partir d'aquí, alternatives per unes i altres on les locals van disposar de fins a quatre pilotes per guanyar el parcial però a l'hora de la veritat no van saber rematar, tot el contrari que les visitants que a la primera de què van disposar la van encertar (26-28).