diumenge, 22 d’octubre del 2017

Victòria treballada del cadet davant un combatiu Cerdanyola

L'equip cadet va sumar dissabte la segona victòria de la temporada, primera a casa, davant del CV Cerdanyola (3-0). Un triomf molt treballat de les nostres jugadores davant un rival que no va donar mai el braç a tòrcer, lluitant fins el darrer punt com ho demostren els resultats ajustats en cadascun dels tres sets jugats. Al primer, les vigatanes van manar en tot moment el marcador, arribant a una màxima diferència de 10 punts (18-8). El Cerdanyola va aprofitar-se de les errades locals per apropar-se fins el 22-18 però finalment el parcial va acabar del cantó del Callís (25-18). Al segon es va mantenir la tònica amb la incertesa del marcador, encara més ajustat. Tot i el domini, les jugadores locals no van saber tancar el set i el resultat es va demorar fins el 25-21. A la tercera mànega tot feia pensar en un desenllaç ràpid després d'un clar parcial (12-3) però les vallesanes van reaccionar aprofitant-se dels errors de les locals i van capgirar el marcador de forma alarmant (14-18). El Callís va ser a temps de reconduir la situació i gràcies a un joc sòlid i efectiu va poder fer-se amb el tercer set (25-21) i la victòria.