diumenge, 8 d’octubre del 2017

Derrota per partida doble del sènior

L'equip sènior no va tenir un inici de lliga massa reeixit després d'encaixar dues derrotes. Una divendres al vespre, a Torelló, en el partit corresponent a la primera jornada, i la segona dissabte a la tarda, a casa, davant del CV Joves Caldes. En el derbi enfront del CV Torelló, el matx es va posar de cara per les jugadores vigatanes després de sumar el primer set que va concloure amb 18-25 al seu favor. Un pèssim inici a la segona mànega va ser clau per explicar el clar domini local (25-10) per acabar posant l'empat a 1. En el tercer parcial el Callís va anar sempre a remolc en el marcador amb desavantatges que van anar creixent. Quan pitjor estaven les coses, les vigatanes van reaccionar per retallar diferències però no va ser suficient per capgirar el resultat (25-21). El quart set va ser una rèplica de l'anterior per certificar el triomf local. En el segon partit, el Callís no va tenir massa opcions davant un rival sòlid que va guanyar amb relativa comoditat els tres sets, mostrant la seva superioritat en els moments decissius de cada parcial, gràcies a un excel·lent encert de les seves rematadores.