divendres, 13 d’octubre del 2017

A punt una nova jornada de lliga

Aquest dissabte els quatre equips del Vic Volei AEE Jaume Callís disputen una nova jornada de les seves respectives lligues. Cronològicament parlant, les infantils seran les primeres en entrar a escena. Ho faran a la pista del Callís davant el CV Taradell. El matx començarà a les 10 del matí i les nostres jugadores buscaran la primera victòria després de sengles derrotes a les dues primeres jornades de lliga. El rival serà, un debutant a la competició que la setmana passada ja va estrenar el seu compte de victòries. 
 A la tarda, també com a locals, el torn serà pels equips cadet i juvenil. Les primeres, a partir de les 4 de la tarda, i les segones, a les 6. Unes i altres tindran com a rival al CVB Barça. Pel que fa al cadet, en aquesta jornada buscarà mantenir la ratxa de victòries després de l'assolida el passat diumenge a Torelló. La tasca no serà fàcil davant del potencial del conjunt blau-grana que com sempre presenta un extens planter d'equips de formació. El mateix es trobarà el Callís juvenil davant d'un Barça que a la jornada passada, igual que les vigatanes, es va endur la victòria.
I per últim, el conjunt sènior es desplaça fins la pista del CV Sant Pere Pesacador, dissabte, a les 7 del vespre, per afrontar la tercera jornada de lliga. L'objectiu no es altre que canviar la dinàmica de resultats dels dos primers enfrontaments, saldats amb derrota. Davant seu, un conjunt local que es troba a la mateixa situació que el Callís, sense conèixer la victòria.
Esperem que els resultats acompanyin i molta sort. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada