diumenge, 20 de maig del 2018

Malgrat la derrota, el sènior tanca la lliga amb un bon partit davant del líder

El sènior del Vic Vòlei Callís va tancar la temporada amb un bon partit davant de l'Alain Afflelou Igualada, líder del grup. Malgrat la derrota (0-3), les vigatanes van competir fins el darrer punt i no van posar les coses fàcils al rival. Al primer set, les igualadines van dominar el marcador amb un avantatge que va créixer fins els sis punts (6-12). Les locals van reaccionar i van poder ajustar l'electrònic (14-16) i va obligar a l'entrenador contrari a demanar temps mort. Una aturada efectiva amb un parcial de 0-5 que va determinar el desenllaç final (17-25). A la segona mànega es van veure els millors moments de les locals, dominant el marcador i duent la iniciativa amb un joc segur i efectiu. Tot plegat es va traduir amb avantatges de 4-5 punts de renda (15-11). L'Igualada va reaccionar (15-14) però el Callís no va defallir i va tornar a obrir una escletxa que semblava definitiva (24-18). Malauradament, les de l'Anoia van capgirar el resultat amb un parcial de 0-8 i van sumar el segon set. En el tercer parcial, les jugadores locals van notar el cop anímic i van aguantar l'embranzida del rival fins un ajustat 7-10. A partir d'aquí les igualadines van sentenciar el matx amb un clar 12-25.