diumenge, 20 de maig del 2018

L'infantil Vermell frega la victòria a la pista del FS Castellar en un partit molt igualat

L'infantil Vermell del Callís va tenir la victòria a tocar en la darrera jornada de lliga però finalment va cedir (3-2) enfront del FS Castellar i en un partit intens i emocionant en tots els sets. La primera mànega va ser per les jugadores locals que de bon principi van obtenir una renda important de punts però que les vigatanes van anar reduint fins l'empat a 23 encara que el set va ser pel Castellar (25-23). El segon va tenir el mateix argument d'igualtat si bé el Callís va ser qui sempre va anar per davant i les locals a remolc. En aquesta ocasió, els punts decisius va anar a parar al sarró del Callís (23-25). El tercer parcial, altra vegada molt disputat, va tornar a ser pel Callís (22-25) que va capgirar el primer set en contra (1-2). Alternatives al marcador i un constant estira i arronsa van ser la tònica del quart parcial. Un parcial de 4-0 del Castellar (24-20) va ser clau pel desenllaç (25-22). Tot va quedar a expenses del cinquè set. Les locals van dur la iniciativa al marcador però amb diferències curtes. El Callís va tenir les seves opcions (14-14) però finalment la victòria es va quedar a casa, 16-14.