diumenge, 29 d’abril del 2018

L'infantil Blanc perd a Granollers en un partit molt disputat

L'equip infantil Blanc del Vic Vòlei AEE Jaume Callís va fer un bon partit, va competir fins el darrer moment però no va poder evitar la derrota a la pista de l'AEC Vallbona Granollers C (3-1) en un enfrontament molt anivellat en cadascun dels quatre sets disputats. Les coses van començar bé per les vigatanes que es van endur el primer parcial (19-25) després d'un intens frec a frec amb diferents alternatives al marcador. A la segona mànega, el Callís va tenir un bon inici (6-14) però les locals van reaccionar per revertir la situació i posar l'1-1 (25-19). El tercer set va caure del cantó local, més encertades les seves jugadores en els moments definitius i als punts més determinants per fer pujar el 2-1. Un argument que es va repetir a la quarta mànega (25-20) on les locals sempre van anar per davant si bé el Callís no es va rendir mai i va lluitar fins el darrer punt.
De la seva banda, l'equip Vermell va jugar, dissabte a la tarda, a la pista poliesportiva de l'INS Jaume Callís i va perdre davant del FS Castellar per 0-3. El primer set va ser clarament dominat per les jugadores visitants que no van donar cap opció a les vigatanes amb un explícit 9-25 a l'electrònic. Al segon parcial, la decoració va ser una altra i les nostres jugadores van plantar cara al rival, lluitant fins el final per endur-se el set. Finalment aquest va tornar a ser pel FS Castellar amb un ajustat 23-25. A la tercera, i a la fi darrera, mànega, el Callís mantenir el bon to de l'anterior però les visitants no van voler donar marge a la sorpresa i es van acabar imposant per 18-25.