diumenge, 29 d’abril del 2018

El sènior cau derrotat davant un Igualada molt superior

L'equip sènior del Vic Vòlei AEE Jaume Callís va caure derrotat clarament a la pista de l'Alain Afflelou Igualada (3-0) en un partit dominat per les jugadores locals en tot moment. Una derrota que complica encara més el futur de les vigatanes a la 3a. Divisió entrada ja la recta final de la lliga. El primer set va tenir poca història i l'Igualada de seguida va prendre avantatge al marcador que es va anar ampliant fins el definitiu 25-11. El segon parcial va ser gairebé idèntic. Un 7-1 de sortida va ser definitiu per certificar el 2-0 local amb un resultat inflat (25-8). La situació no va canviar al tercer set si bé el Callís hi va oposar més resistència (25-16). A la propera jornada, nou desplaçament de les vigatanes, a la pista del CV Tiana, equip que es troba a la cua de la classificació amb un punt menys.