diumenge, 4 de febrer del 2018

Nova derrota dolorosa de l'equip juvenil, a cinc sets

No va ser la primera vegada en aquesta temporada que l'equip juvenil va veure com la victòria se li escapava en el cinquè set. Derrota dolorosa a la pista del Frederic Mistral Tècnic Eulàlia després de veure remuntat un marcador favorable d'1 set a 2. El partit no va començar massa bé pel Vic Vòlei Callís en un primer set que va caure del cantó local gràcies en part a un 9-0 en contra de sortida. Tot i els intents de reconduir la situació i retallar les diferències, la mànega va acabar amb un clar 25-17 en contra. Al segon parcial la decoració va canviar com un mitjó. Domini total i absolut de les osonenques gràcies a la bona defensa i millors recepcions que es van traduir amb un contundent 11-25 al seu favor. En el tercer set, pas important de cara al triomf, després de guanyar-lo de forma ajustada. El Callís es va saber sobreposar a un començament erràtic en el servei i posar la directa cap el triomf (16-23). Les locals no es van rendir i van poder retallar diferències fins un ajustat 22-23. Donada la complicada situació, les nostres jugadores van saber cloure el set (22-25). Al quart parcial, davallada vigatana de bon principi que va permetre a les barcelonines assolir una renda important (13-4) que no van malbaratar per sumar el triomf (25-15). El cinquè set va ser una continuació de l'anterior on les locals es van mostrar més encertades per controlar la situació, el marcador i el desenllaç del matx (15-5).