diumenge, 4 de febrer del 2018

L'equip sènior comença guanyant però acaba perdent per 3-1

Mal inici de grup de Permanència de la 2a. Fase de l'equip sènior en la seva visita a la pista barcelonina de l'AEE Institut Montserrat B després de perdre per 3-1 en un partit força igualat en tots els sets. Res podia fer pensar en aquest desenllaç final del matx quan el primer parcial va ser favorable al Vic Vòlei Callís. Les vigatanes van sortir a pista molt motivades que combinades a l'encert es va traduir amb victòria treballada i molt ajustada (23-25). Malauradament aquesta combinació no es va mantenir durant la resta d'encontre on una constant fase d'alts i baixos va ser aprofitat pel conjunt local per canviar el signe del matx. Primer per empatar 1 set iguals (25-17), després per capgirar el marcador, guanyant la segona mànega també per 25-17; i en el quart, per sentenciar l'encontre (25-18) després d'un inici de set igualat. Caldrà esperar que el proper dissabte, les jugadores osonenques puguin revertir la situació en el partit que jugaran a la pista de l'INS Jaume Callís davant del CN Sabadell B i sumar la primera victòria d'aquesta fase definitiva de la lliga.