diumenge, 3 de desembre del 2017

Gran victòria del cadet davant del Barça en un partit competit i emocionant

Excel·lent victòria del cadet en un partit exigent a la pista del CVB Barça
Tercer triomf consecutiu de l'equip cadet que va arribar després d'un gran partit, segurament el millor del què portem de temporada, a la pista del CVB Barça, tercer classificat. Aquesta vegada es va fer justícia i la victòria va caure del cantó vigatà en un emocionant cinquè i darrer set després de superar diverses situacions complicades al llarg de l'encontre. El primer set ja va deixar clar que el matx seria molt igualat i intens, semblant al que es va jugar fa unes setmanes a la pista del Callís. Els punts van anar caient d'un i altre costat amb avantatges mínims per banda i banda. Al tram final un 23-19 pel Barça semblava definitiu però reacció de les nostres jugadores (23-23) per donar més emoció si bé el parcial va acabar sent per les locals (25-23). A la segona mànega, més del mateix fins que les blau-granes van obrir escletxa al marcador (17-10). El Callís no va llançar la tovallola i en una espectacular remuntada va capgirar el resultat (17-19) i ja no hi va haver aturador per posar l'empat a 1 set (19-25). Al tercer parcial i després d'un inici anivellat (10-10) el Barça va posar la directe amb un 6-0 de parcial, definitiu pel desenllaç de la mànega (25-16). En el quart set el nostre equip de seguida va dur la iniciativa al marcador amb diferències que sense ser grans si van donar un cert marge de tranquil·litat. Bé en el servei, solidesa en el joc defensiu lluitant per cada pilota al límit van ser les claus del triomf (19-25). Amb l'empat a 2, tot es va haver de decidir al cinquè set que va començar amb domini local amb avantatges preocupants de 3 o 4 punts (9-5). En els moments complicats va tornar a aparèixer la millor versió de l'equip que va saber jugar a la perfecció aquest desenllaç de partit amb un saber estar encomiable damunt la pista, concentració màxima en cada punt i una defensa aferrissada de cada pilota que va acabar per desconcertar les rivals. Primer per empatar (9-9) i després per agafar la directe cap a la victòria (10-12) per acabar celebrant la merescuda victòria (11-15).