diumenge, 3 de desembre del 2017

El Callís juvenil té opcions però acaba perdent a Barcelona

El Callís juvenil va competir en tot moment però va acabar sucumbint

L'equip juvenil va caure derrotat a la pista del CVB Barça (3-1) en un partit més igualat del què reflecteix el marcador final. Les jugadores vigatanes van estar dins del partit en tot moment però la diferència va raure en què no van estar prou encertades en els punts decisius de cada set tot el contrari que les jugadores rivals. Les coses van començar prou bé a la mànega inicial amb els primers avantatge importants pel Callís (7-13) fins que un parcial de 7-0 per les blau-granes va servir per capgirar el marcador (22-20). Tot i el cop dur encaixat les nostres jugadores encara van reaccionar i van tenir les seves opcions (22-23). Finalment el set va caure del cantó local (25-23). En el segon parcial, el Barça va dominar el marcador des de bon principi i ja no es va deixar sorprendre malgrat el Callís es va apropar al màxim (18-17). Un parcial de 6-0 va ser letal pel Barça que es va acabar imposant (25-19). En el tercer set les nostres jugadores van aconseguir retallar diferències al guanyar-lo després de desfer un joc igualat (13-13) gràcies a un contundent parcial de 9-0 (13-22) que va deixar el parcial molt ben encarat (17-25). A la quarta mànega, alternatives constants d'entrada i mínimes diferències que es van anar mantenint fins que el Barça va obrir una petita però important escletxa (21-17). El Callís no va donar el braça a tòrcer i en un darrer intent per forçar el cinquè set es va apropar fins un ajustat 21-20. En aquest moment les jugadores locals van estar més encertades que les nostres i es van endur el set (25-21) i el matx.