diumenge, 12 de novembre del 2017

Victòria amb patiment i suspens del cadet a Manresa

Expressions de l'argot periodístic esportiu com "in extremis", "no apte per cardíacs", "d'infart", o "el cor en puny" serveixen perfectament per explicar el què va ser el partit de l'equip cadet a la pista del Vòlei 6 Manresa, sobretot al cinquè i definitiu set. Un matx que va esdevenir com una muntanya russa amb alts i baixos que es van reflectir al marcador. Al primer set, i després d'un inici igualat (11-11), les vigatanes van marxar disparades a la victòria amb un espectacular parcial (13-25). Al començament del segon, una rèplica del primer amb clara igualtat però del 10-8 es va passar a un preocupant 19-10 que va ser definitiu (25-19). El tercer set va ser lluitat i equilibrat fins els darrers instants. Després de l'empat a 19, el Callís va saber jugar els punts decisius i es va endur el parcial (20-25). La pitjor versió vigatana es va veure a la quarta mànega amb un contundent 12-1 en contra de sortida que va marcar el desenllaç tot i el tímid intent de reacció (25-15). Tot quedava per decidir-se al cinquè set. Intercanvi de punts de bon començament (5-5) fins que les manresanes van agafar el control del marcador fins un preocupant 13-7. A partir d'aquí, les nostres jugadores van començar a remuntar de manera espectacular fins un esperançador 13-13. El següent punt va caure del cantó local que va gaudir de pilota de partit amb el servei al seu favor. Aquest cop la sort i l'encert va somriure a les nostres jugadores que van capgirar el resultat (14-16) i sumar una victòria molt treballada i també patida.