diumenge, 12 de novembre del 2017

El juvenil sense massa opcions a la pista del Vòlei 6 Manresa

El juvenil del Callís va perdre a la complicada pista del Vòlei 6 Manresa després d'un partit força irregular que es va traduir en una clara victòria local. Les coses no podien començar pitjor per les vigatanes amb un parcial en contra de 10-1 al primer set que va marcar el desenllaç d'aquesta mànega inicial (25-16). A la segona, les coses van canviar amb el domini a l'electrònic però les manresanes van capgirar la situació i es van endur el triomf (25-19). El millor moment de les nostres jugadores va ser al llarg del tercer set. Bones recepcions i efectivitat en el servei i remat van proporcionar un domini total com ho reflecteixen els guarismes (25-10). Malauradament, en el quart parcial la situació es va invertir i van ser les jugadores locals les que no van donar cap opció a les vigatanes (25-10) que d'aquesta manera tanquen la primera volta de la lliga amb un balanç de 2 victòries i 4 derrotes. Esperem que a la segona les xifres es puguin revertir. Potencial n'hi ha per fer-ho.