dilluns, 14 de juny del 2021

L'Infantil Blanc frega la victòria però acaba perdent el cinquè set a l'Hospitalet

Bon partit de l'Infantil Blanc a la pista del CV L'Hospitalet B, jugat dissabte a la tarda, que va estar a punt de traduir-se en victòria. Partit molt equilibrat que va necessitar del cinquè set i que finalment va caure del cantó local (3-2). Les coses no van començar bé pel Callís que va cedir el primer set de manera força evident (25-15). En el segon, reacció vigatana per igualar el matx 1-1 (20-25). L'Hospitalet va tornar a posar-se per davant, dominant el tercer parcial i sense donar opcions a les nostres jugadores (25-16). El Callís va afrontar el quart set amb empenta i disposat a forçar el desempat. I així va ser després d'un set sota control (19-25). Tot per decidir en el definitiu cinquè. Les blanc-i-vermelles, malgrat anar a remolc del marcador, no van girar mai l'esquena al partit. Al final, 15-12 per les jugadores locals.