dilluns, 14 de juny del 2021

El Juvenil Negre capgira el marcador i acaba guanyant després d'un bona reacció

Bon partit del Juvenil Negre i treballada victòria davant del CV Terrassa B (3-1). Un partit que no va començar bé pels interessos del Callís després de perdre el primer set (15-25). La clau del partit va ser el segon i disputat parcial. Alternatives al marcador i mínims avantatges a favor d'uns i altres. Es va arribar als punts decisius amb igualtat. Les jugadores locals van salvar una situació difícil després d'aixecar un 22-23 en contra per endur-se la mànega (25-23). En el tercer set, bon inici blanc-i-vermell per obrir escletxa al marcador (12-5) però un parcial de 0-7 visitant va ajustar l'electrònic. Tot i això bona resposta de les nostres jugadores per segellar el 25-19. I aquí es va acabar el partit ja que el quart set no va tenir història. Un contundent parcial de 10-0 de sortida va ser definitiu per entendre el 25-11 final.