diumenge, 16 de maig del 2021

Victòria agònica del Cadet Vermell amb remuntada inclosa

El Cadet Vermell ha capgirat un advers 2-1 en contra per endur-se la victòria de Barcelona

Molt bon partit el que han jugat aquest matí a Barcelona, l'Escola Sadako i el Cadet Vermell. Un enfrontament intens, emocionant i disputat fins el darrer punt. A més, ha acabat de la millor manera pel Callís després d'endur-se el cinquè i definitiu set. Les coses no han començat massa bé per les nostres jugadores que han vist com el primer set queia  del cantó local (25-20). En el segon, gran igualtat amb diferents alternatives al marcador, resolt favorablement del cantó vigatà (26-28). Una dinàmica que s'ha mantingut en el tercer parcial però en aquesta ocasió les jugadores de l'Escola Sadako han estat més encertades en els punts finals. Amb el 2-1 en contra, el Callís ha sortit a per totes en el quart set. Un ímpetus que s'ha traduït en el resultat final amb un clar 18-25 que ha dut a la disputa del definitiu cinquè set. Igualtat, emoció i nervis han presidit el desenllaç on el Callís ha aprofitat la primera pilota de partit per sentenciar (13-15).