diumenge, 2 de maig del 2021

L'Infantil Blanc superat per un superior AV L'Ametlla Groc

Tot i començar guanyant el primer set, l'Infantil Blanc va sucumbir davant un superior rival

L'Infantil Blanc va tancar la Primera Fase de la temporada amb derrota després de perdre (1-3) davant de l'AV Ametlla que al llarg del partit va imposar la seva superioritat. El primer set va ser molt anivellat i amb un Callís que sempre va anar a davant del marcador. Tot i així, les visitants van disposar d'una pilota de set que les locals van salvar, capgirant el resultat (27-25). El segon parcial va tenir un altre argument. El conjunt visitant va imposar el seu potencial amb un clar 7-25. El tercer i quart set van ser idèntics amb joc i resultat. L'AV Ametlla no va donar opcions a l'equip local que va acabar cedint amb un doble 15-25.