dissabte, 15 de maig del 2021

L'Infantil Blanc es retroba amb la victòria guanyant un partit molt igualat i disputat

L'Infantil Blanc s'ha emportat un triomf guanyat a pols a la pista del CV La Palma

Bon partit de l'Infantil Blanc i excel·lent victòria a la pista del CV La Palma (1-3) en un partit molt igualat que ha acabat caient del cantó vigatà en mostrar-se més efectiu en els moments decisius de cada set. Els tres primers parcials han estat una calca d'igualtat, alternatives al marcador i emoció. El Callís ha començat dominant després de fer-se seus els dos primers parcials (22-25 i 23-25). Mateixa tònica al tercer però favorable a les jugadores locals (25-23). En el quart, bona sortida del Callís que sempre ha anat per davant amb una renda que sense ser definitiva sí ha estat suficient com per arribar al final amb menys patiment (19-25).