diumenge, 2 de maig del 2021

El Juvenil Negre planta cara al DSV CV Sant Cugat en un partit disputat

El Juvenil Negre va tancar la 1a. fase de la lliga amb derrota davant el Sant Cugat

El Juvenil Negre va tancar la primera fase de la temporada jugant el partit que va quedar ajornat la setmana passada, davant del DSV CV Sant Cugat Bronze. Malgrat la derrota final (1-3), el Callís va fer un bon partit i va plantar cara al conjunt visitant que només va ser clarament superior al quart set. En el primer, partit molt disputat que es va decantar del cantó visitant per la mínima (23-25) després de capgirar el desavantatge en el tram definitiu. El Sant Cugat també es va endur el segon parcial (19-25). La reacció del Callís va arribar a la tercera mànega després d'un joc sòlid que es va traduir amb un convincent 25-18 a l'electrònic. Les visitants no van voler sorpreses i van ser superiors a les locals que no van tenir opcions de forçar un cinquè set.