divendres, 9 d’abril del 2021

Tot a punt per una nova jornada de lliga amb tots els equips del club en dansa


 


Cap de setmana en portes amb nova jornada de lliga per tots els equips del Vic Vòlei Callís. El Cadet Vermell és qui aixeca el teló amb el partit que disputa a Granollers davant l'AEC Vallbona C, dissabte, a les 11h. A continuació, el torn és pel Juvenil Vermell que a partir de 3/4 d'1 que s'enfronta al mateix conjunt granollerí. 

El pavelló de l'Ausoneta és l'escenari de la resta de partits dels nostres equips. Dissabte, sessió contínua, des de 2/4 de 4 de la tarda, amb els encontres que disputen el Cadet Blanc davant del CV Arenys; Cadet Negre contra Vòlei Manresa, a 2/4 de 6; i per últim, Juvenil Negre i Vòlei Manresa, a partir de 2/4 de 8 del vespre, tanquen la jornada.

Per diumenge, el torn és pels dos equips infantils i l'aleví. A les 10 del matí, a l'Ausoneta, l'Infantil Blanc juga enfront de l'AEC Vallbona C; i tot seguit, als voltans de les 12 del migdia, l'Infantil Vermell se les veurà contra l'AEC Vallbona B. Per la seva banda, l'equip aleví, disputa la seva jornada, a la pista de l'INS Jaume Callís, davant del CV Premià de Dalt Maresme, amb inici a les 11 del matí. Molta sort a tots ells. SOM-HI CALLÍS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada