dissabte, 27 de març del 2021

Cara i creu dels equips infantils a L'Ametlla del Vallès

Aquest dissabte al matí s'ha viscut un doble enfrontament entre AV L'Ametlla i Vic Vòlei Callís, al grup O de la 2a. Divisió Infantil, partits jugats a la localitat del Vallès Oriental i que han suposat el retorn a la competició d'aquests equips, cinc mesos després de l'ajornament de la competició oficial. La jornada ha començat bé amb el triomf de l'equip Vermell que s'ha imposat amb relativa facilitat al conjunt local per un clar 0-3. El primer set ha estat el més anivellat dels tres amb un rival que no ha posat les coses difícils a les nostres jugadores (20-25). Superat aquest escull, el Callís es va mostrar superior en totes les facetes del joc i va acabar enduent-se la victòria, tancant el matx amb claredat (8-25 i 17-25).

Tot i començar amb bon peu, l'Infantil Blanc no va acabar de la mateixa manera que les seves companyes de club. Les nostres jugadores van resoldre amb eficàcia les dues primeres mànegues i amb uns resultats eloqüents (15-25 i 11-25). L'Ametlla va canviar el xip i va reaccionar per forçar el cinquè set després d'endur-se el tercer i quart. En el definitiu parcial, frec a frec constant fins que la victòria va acabar del cantó local amb un ajustat 15-13.