diumenge, 4 d’octubre del 2020

 

Segona jornada de lliga disputada dissabte i diumenge amb la gairebé totalitat dels equips del Vic Vòlei Callís competint. Només el Cadet Blanc (jornada de descans) i l'Aleví (pendent de l'inici de la Lliga) no van jugar durant el cap de setmana. A la 3a. Divisió de Juvenils, derrota de l'equip Negre a casa davant d'un superior CV Sant Boi Blau (0-3) que no va donar opcions a les jugadores locals. Per la seva banda l'equip Vermell va obtenir la victòria a la pista de l'AV Ametlla Verd (1-3) després de remuntar l'1-0 amb què es va avançar el conjunt local. 

A la 3a. Divisió Cadet, ple de victòries del Callís amb els triomfs del Negre davant del CV Sant Boi Blau (3-1) i del Vermell a la pista de l'AV Ametlla amb un treballat i ajustat triomf malgrat el 0-3 que va reflectir el marcador final.

I per últim, en infantils derrota de l'equip Vermell a la pista de l'AEE Montserrat per 3-0 on el Callís va tenir poc a fer davant un superior rival. D'altra banda, victòria clara del Blanc que va vèncer 0-3 a la pista del CV Vall d'Hebron.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada