dijous, 3 de setembre del 2020

Mesures de protocol COVID'19 en l'inici de la pre-temporada

Aquest proper dilluns arrenquen els entrenaments de pre-temporada del Vic Vòlei Callís, inicialment pels equips infantils, cadets i juvenils. Davant l'actual situació motivada per la pandèmia del COVID'19 que estem vivint és molt important seguir les pautes que ens marquen les autoritats sanitàries, municipals i esportives i que a continuació us detallem. Fem equip i respectem-les al peu de la lletra. Ens hi juguem molt.  SOM-HI CALLÍS!!


Abans d’anar al pavelló

     El jugador/a i els entrenadors es mesuraran la temperatura prèviament a l’entrenament. Si aquesta supera els 37 graus es trucarà al coordinador esportiu i no s’assistirà a l’entrenament.

     A l’entrada al recinte es mesurarà la temperatura corporal a cada assistent i en cas de superar els 37º es negarà l’entrada al recinte i s’activarà el protocol de possible cas de COVID-19 (s’avisarà als responsables per què vinguin a buscar al jugador/a).

     L’entitat farà omplir i signar (en full de paper) a tots els seus esportistes i personal tècnic, o bé, als seus tutors si són menors d’edat, la declaració de responsabilitat segons el format que facilitarà el club, que és una adaptació del proposat per la SGEAF. Un cop complimentat, es lliurarà al responsable, en aquest cas l’entrenador/a. El jugador no es podrà incorporar a l’activitat esportiva fins que no porti la declaració de responsabilitat signada.

     El responsable del club (coordinador i/o entrenador/a) haurà de tenir una llista dels assistents als entrenaments i els seus telèfons de contacte.

     En el cas de que alguna jugadora no pugui assistir a l’entrenament cal que ho comuniqui prèviament a l’entrenador/a. 

 Anem al pavelló 

     És obligatori l’ús de la mascareta fins l’entrada a la pista.

     És obligatori rentar-se les mans a l’entrada i a la sortida del pavelló.

     És obligatori el canvi de calçat abans d’entrar a la pista.

     Sempre que sigui possible es mantindrà la distància de seguretat (1,5m) entre els esportistes en la seva permanència a les instal·lacions, exceptuant els moments de la pràctica esportiva, on la distància a mantenir es regirà pel protocol de club i supeditat a les indicacions de cada federació.

     Màxim 15 esportistes per pista.

     Els jugadors/es i entrenadors/es no tocaran cap element del pavelló durant el camí de la pista: portes, parets, etc…

     Cada jugadora tindrà una zona a la grada on deixar el seu equipament. 

 Equipament dels jugadors/es

     Mascareta

     Roba d’entrenament

     Calçat només per carrer

     Calçat només per entrenar

     Ampolla d’aigua individual i marcada amb el nom

     Pot de gel hidroalcohòlic d’ús personal

 

Els vestidors

     Com a norma general no es durà a terme la utilització dels vestidors del pavelló. Per altra banda, l’ús dels lavabos quedarà restringit i no es podran utilitzar en cap cas com a vestidors.

El material esportiu

     Abans d’acabar l’entrenament els entrenadors/es amb l’ajuda de tots els jugadors/es desinfectaran, amb l’esprai desinfectant i paper,  tot el material que hagin utilitzat durant la sessió.

Personal del club

     Les instal·lacions esportives durant els entrenaments només seran accessibles pels esportistes, entrenadors i representants de l’entitat sempre amb mascareta.

     El càrrec obligatori de responsable d’higiene i responsabilitat del Vic Vòlei AEE Jaume Callís serà la Núria Serra. 

Davant un possible cas de COVID-19

     Trucar al 061 i/o anar al CAP de referència

     Avisar a l’entrenador/a

     L’entrenador/a avisarà al responsable COVID -19 del club

     L’equip i el club es posarà a disposició del rastrejadors i prendrà les mesures que determinin les autoritats sanitàries

Veure protocol Federació Catalana Voleibol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada