dilluns, 21 de setembre del 2020

A punt per arrencar la temporada aquest cap de setmana

 

Les jugadores del Juvenil Negre en un dels entrenaments de la setmana passada


Després de dues setmanes d'entrenaments, aquest pròxim cap de setmana arrenca la competició amb la celebració de la primera jornada de lliga per a la majoria dels equips del Vic Vòlei Callís. Som conscients que ens trobem en una situació estranya i que la temporada es presenta plena d'interrogants que haurem d'anar resolent a mida que es presentin. Esperem, però, que tot i les restriccions la competició pugui anar avançant i podem arribar a final de curs amb la feina feta.

En aquest tret de sortida, dissabte ja debutaran tots els equips llevat de l'Aleví que començarà d'aquí unes setmanes. El primer en estrenar-se serà l'Infantil Vermell que jugarà a les 10 del matí, a la pista del Callís enfront del Barça CVB U13. Tot seguit serà el torn del Cadet Blanc que a la Lliga Preferent rebrà la visita de l'AEC Vallbona Granollers D (12 del migdia). A les 4 de la tarda, debut del Juvenil Vermell davant de l'AEC Vallbona C, i tot seguit, als voltants de les 18h, els mateixos equips jugaran a la categoria Cadet.

L'Infantil Blanc jugarà dissabte a la pista del DSV CV Sant Cugat, a les 14h i el Juvenil i Cadet Negre també jugaran el seu primer partit de lliga fora de casa. Ho faran dissabte a la tarda a Barcelona davant del CV Vall d'Hebron. El Cadet, a partir de les 17.45h i el Juvenil, tot seguit. Podeu veure els horaris tots els encontres dels nostres equips, clicant la pestanya Agenda de partits, de la part superior de la pàgina. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada