dimarts, 3 de desembre del 2019

Cop d'autoritat del Juvenil que es sítua com a líder destacat

Victòria del Juvenil en un gran partit i davant un rival exigent 
Partit de tràmit a la pista d'un voluntariós UE Salle Girona
Profitosa jornada de diumenge la que va tenir el Juvenil amb doble victòria enfront de l'Eduvòlei Ametlla, al matí, i UE La Salle Girona, a la tarda. Uns resultats que van permetre al Callís situar-se al capdavant de la classificació amb una escletxa de cinc punts respecte els seus perseguidors. 
Les nostres jugadores van fer un molt bon partit davant l'Eduvòlei. Un equip rival, líder fins diumenge, que va exigir el millor d'elles per sumar un treballat triomf (1-3). Un inici de partit on el Callís va anar a remolc del marcador en la major part del primer set però als moments decisius va agafar la iniciativa per endur-se'l després d'un ajustat 24-26. En el segon, l'Eduvòlei va superar clarament (25-14) un erràtic Callís. En el tercer parcial les forces van tornar a ser equilibrades amb un frec a frec constant fins el 23-25. La quarta mànega va començar molt bé per les blanc-i-vermelles amb un excel·lent joc a les dues bandes de pista. El 13-20 del marcador feia entreveure un desenllaç plàcid però tot el contrari. Les locals van anar retallar diferències i del 19-24 es va passar a un increïble 26-25. El Callís va poder revertir la situació i en un final taquicàrdic va acabar imposant-se per 27-29.
A la tarda, el Juvenil va fer un partit més discret, menys exigit pel rival i va complir amb el tràmit guanyant sense massa història a un voluntariós Salle Girona (0-3). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada