diumenge, 6 d’octubre del 2019

L'Infantil Vermell planta cara al DSV CV Sant Cugat

L'Infantil Vermell va vendre cara la seva derrota a la pista del DSV CV Sant Cugat en el partit corresponent a la segona jornada de lliga, celebrat dissabte a la tarda. El Callís va acabar cedint (3-1) davant les locals però va tenir les seves opcions de canviar el desenllaç final. El primer set va caure del cantó vallesà després d'un ajustat 25-23. En el segon, les nostres jugadores es van imposar (19-25) però el tercer parcial va tornar a tenir color santcugatenc per posar el 2-1 al marcador. A la quarta mànega el Callís va estar en tot moment ficat dins del matx i va tenir opcions perllongar el joc fins el cinquè set. Finalment, però, el Sant Cugat va estar més encertat en els moments determinants per endur-se els tres punts (25-23).