diumenge, 13 d’octubre del 2019

El Juvenil remunta el 0-1 en contra en un gran partit

Victòria molt treballada del Juvenil (3-1) davant un gran equip que va arribar a Vic invicte, demostrant el perquè del seu bon inici de la lliga. Ja al primer set l'Eduvòlei Ametlla va demostrar el seu bon to amb un parcial clarament dominat als dos cantons de la pista: solidesa en defensa i letal en el remat. Això es va traduir en un clar 18-25. En el segon parcial el Callís va sortir a totes i ben aviat va agafar avantatge al marcador (17-9) però les vallesanes no es van rendir, entrant en la lluita pel 0-2 apropant-se al marcador (21-18). Finalment 25-21 per les nostres jugadores. En el tercer, inici intens de l'Eduvòlei i el Callís a remolc en l'electrònic fins l'empat a 21. Un final de set per emmarcar va donar el 2-1 a les vigatanes (25-21). Una remuntada que es va concretar en el quart amb un excel·lent treball que va anar minvant la moral i forces del rival. De l'11-13 es va passar al definitiu 25-17.