dimarts, 4 de juny del 2019

Quart lloc del Cadet Vermell a la Fase Final de 3a. Divisió

El Cadet Vermell del Vic Vòlei Callís va participar aquest passat diumenge a la Fase Final del Campionat de Catalunya de 3a. Divisió, celebrat a Girona. Resultats al marge, la presència en aquest torneig oficial ja era un premi a la bona feina de l'equip al llarg de la temporada. Després de tres intensos i feixucs partits el Callís va acabar a la quarta posició i amb mèrits suficients com haver pogut pujar al podi.

En el primer partit, quarts de final, victòria treballada enfront del Vòlei Vilassar B (3-2). Un matx molt anivellat ple d'alternatives. Les nostres jugadores van capgirar el 0-1 inicial d'un rival que va forçar el cinquè set. Un darrer parcial que va començar prou malament amb un 0-5 en contra (i 4-8) però una reacció espectacular va donar la victòria a les vigatanes (15-9) i l'accés a les semifinals.

El CEVOL Torredembarra va ser el rival al primer partit de la tarda on hi havia en joc l'accés a la final. De nou la igualtat va ser la tònica del matx. El primer set va ser per les tarragonines (25-20) després que el Callís anés sempre a remolc del marcador. El segon parcial va ser de clar color vigatà (25-8). La clau del desenllaç va raure a la tercera mànega amb opcions de caure del cantó osonenc però finalment va ser pel Torredembarra (25-27). En el quart set, de nou el Callís va haver de remar a contracorrent i malgrat apropar-se a l'electrònic va acabar cedint (25-20).

La jornada maratoniana va cloure amb el partit pel tercer i quart lloc, davant l'AVAP, equip organitzador d'aquesta Fase Final. Com en els encontres precedents el primer set va ser per l'equip rival (18-25). En el segon, es van equilibrar les coses amb un clar triomf del Callís (25-16). Un resultat que es va repetir però en contra, en el tercer. En el quart parcial, un darrer esforç de les nostres jugadores va obrir les portes d'un cinquè set però al final el triomf va ser per les locals (26-24), assolint així la tercera plaça del podi.
L'AEE Jaume Balmes de Barcelona va ser l'equip guanyador de la Fase Final en guanyar al Torredembarra per un clar 3-0.