dilluns, 8 d’abril del 2019

Segona derrota seguida del Sènior al cinquè set

L'equip Sènior segueix renyit amb la victòria

El Sènior va veure com la victòria es va tornar esvair al cinquè set com ja havia esdevingut a la jornada anterior. El matx va ser molt anivellat i disputat com ho reflecteix el marcador amb uns parcials molt ajustats. El Callís va tenir un bon començament i es va endur el primer set (25-22). El CV Ametlla del Vallès va igualar l'electrònic després de guanyar la segona mànega (20-25). L'equilibri de forces es va tornar a palesar en un igualadíssim tercer set que finalment va caure del cantó local (27-25). El Callís no va poder certificar la victòria en el quart set que van guanyar les visitants (22-25) quedant tot per decidir en el cinquè. Un mal inici de les vigatanes ho va aprofitar l'equip vallesà per obrir escletxa que al cap i a la fi va ser definidora (9-15).