dilluns, 8 d’abril del 2019

Ple de derrotes dels equips infantils en una jornada negativa

L'Infantil Vermell va fer un bon partit i va plantar cara al rival malgrat la derrota (0-3)
El Callís Infantil va caure derrotat (0-3), a casa, davant de l'AEC Vallbona Granollers B

L'Infantil Blanc es va veure superar pel Vòlei Sant Celoni (0-3)

Mala jornada pels equips infantils on tots tres van perdre els respectius partits. El Vermell va obrir la jornada, dissabte al matí, i va perdre enfront del Vallbona D (0-3) malgrat fer un bon partit i lluitar fins el darrer punt. El Callís Infantil va començar imprecís (13-25 al primer set) però es va refer i en els dos següents va estar a un bon nivell, competint al màxim i fent mèrits per forçar el quart set. Finalment el Vallbona B va guanyar per 0-3 amb els dos darrers parcials més ajustats (22-25 i 21-25). Per últim, l'Infantil Blanc tampoc va poder canviar la dinàmica negativa de la jornada i va sucumbir (1-3) davant del Vòlei Sant Celoni, en un partit irregular i sense massa opcions (19-25, 15-25, 26-24 i 12-25).