divendres, 19 d’abril del 2019

Només el Cadet Vermell guanya el seu partit en una jornada marcada per derrotes

El Callís Infantil va perdre a la pista del CV Lloret (3-1) després de començar guanyant el primer set
Derrota de l'Infantil Blanc davant del CV Mataró B
El Cadet Blanc va tenir les seves opcions però va perdre enfront de La Torre de Claramunt VC (3-1)
Segueix la bona ratxa del Cadet Vermell amb clara victòria a Premià de Mar
Ensopegada del Juvenil que veu frenada la seva bona trajectòria a la lliga

El Cadet Vermell va donar l'única alegria a la jornada del passat cap de setmana amb la seva victòria davant del Voleibol Premià de Mar. La resta d'equips del Vic Vòlei Callís van perdre els seus partits.
El Sènior no va tenir res a fer a la pista del Vòlei Els Arcs A amb un clara derrota per 3-0. Llevat del segon set, on les vigatanes van oposar certa resistència (25-17), l'equip local va ser molt superior amb un marcador ben explícit.
El Juvenil va repetir el guió de les darreres setmanes amb un partit de més a menys que va acabar amb derrota. Aquesta vegada, totalment inesperada davant un rival que fins ara només havia aconseguit dues victòries en aquesta segona fase. El Callís va començar bé, guanyant un ajustat primer set (22-25). Un inici que no va tenir continuïtat en els següents parcials. Una davallada en el joc que ho va aprofitar el conjunt local per capgirar el marcador i endur-se els tres punts.
La nota positiva, com dèiem al principi, va ser el triomf del Cadet Vermell (0-3) a la pista del Voleibol Premià de Mar, un rival que no va defallir en cap moment però que es va haver de rendir davant del Callís. Una victòria que manté l'equip al primer lloc de la classificació.
El Cadet Blanc es va mostrar en la bona línia de les darreres setmanes i va competir fins el darrer punt davant de La Torre de Claramunt VC. Al final, derrota per 3-1 però amb opcions de forçar un cinquè set després d'un ajustat i emocionant quart parcial que es va endur el conjunt local (26-24).
A la categoria infantil només van competir dos dels tres equips del Vic Vòlei Callís. El Vermell no es va poder desplaçar a Barcelona per jugar davant del CV Vall d'Hebron per problemes de plantilla al no tenir disponible el mínim de 6 jugadores que marca el reglament. L'Infantil Blanc va caure derrotat davant del CV Mataró B (3-0). Un matx on les jugadores locals van ser clares dominadores i només al segon set el Callís va tenir a l'abast allargar el partit amb un eloqüent 28-26. I per últim, el Callís Infantil també va tancar amb derrota el seu partit, tot i el seu bon inici guanyant el primer set (22-25) a la pista del CV Lloret de Mar. L'equip local va reaccionar per capgirar el marcador amb relativa comoditat (3-1),