diumenge, 3 de març del 2019

Victòria treballada del Cadet Vermell que li permet compartir el liderat

El Cadet Vermell segueix en bona línia i dissabte va sumar una altra victòria, 3-1 davant del Frederic Mistral Tècnic Eulàlia de Barcelona. El matx no va ser fàcil pel Callís que va haver de treballar de valent per assegurar que els tres punts es quedessin a casa. Enfront un rival que no es va rendir mai i que va exigir les nostres jugadores al màxim. El partit va començar bé, dominant amb autoritat el primer set (25-18). En el segon, gir de sensacions i victòria barcelonina (19-25). En el tercer parcial, el Callís sempre va anar per davant però amb diferències mínimes. Al final, 25-22. Un argument que es va repetir al quart set. Tot semblava ben encaminat (21-15) però el Mistral va reaccionar per donar emoció (24-24). A la quarta pilota de partit, les vigatanes van sentenciar el partit (27-25).