dimecres, 20 de març del 2019

El Cadet Vermell es manté amb pas ferm després del treballat triomf davant del CV Sant Martí

El Cadet Vermell es manté als llocs capdavanters de la classificació després de superar per un ajustat marcador (3-2) al CV Sant Martí, rival directe un cop acabada la primera volta de la Fase d'Ascens. El Callís va tenir un bon inici de matx després d'embutxacar-se els dos primers sets. El primer molt més còmode que el segon on en bona part va anar a remolc de les barcelonines. Una gran reacció va permetre capgirar el resultat desfavorable i fer pujar el 2-0 amb un ajustat 25-23. El CV Sant Martí no es va rendir i va forçar el cinquè set després de guanyar el tercer i quart parcials, molt disputats i emocionants. En el desempat, bon inici del Callís que de seguida va agafar una bona renda que va saber mantenir malgrat l'oposició de les visitants (15-12).