divendres, 22 de març del 2019

Cap de setmana amb poca activitat


Aquest és un cap de setmana atípic marcat per la jornada de descans programada per la Federació Catalana de Voleibol, coincidint amb el final de la primera volta i l'inici de la segona. Malgrat això dos equips del Vic Vòlei Callís sí tenen partit oficial que en el seu dia es va ajornar.
Un és el Sènior que juga a la pista del Callís, aquest dissabte, a partir de les 20h, enfrontant-se al CV Barberà S23. Un rival que no és desconegut doncs a la primera fase, vallesanes i vigatanes van coincidir en el mateix grup. Els dos partits jugats van ser desfavorables al Callís que va perdre jugant com a local (1-3) i també a pista contrària (3-0). Esperem que a la tercera sigui la vençuda i les nostres jugadores puguin sumar el primer triomf de la Fase d'Ascens. 
El segon partit del cap de setmana es juga diumenge, també a la pista de l'INS Jaume Callís, a les 12 del migdia. Els protagonistes són CV Sant Boi B i l'Aleví Blanc. El matx promet ser igualat doncs els dos equips es troben igualats a la classificació d'aquesta tercera fase amb el mateix bagatge de victòries, una, i derrotes, tres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada