diumenge, 6 de gener del 2019

Bon paper del Vic Vòlei Callís Infantil a la Winter Cup Barcelona

Aquest divendres, un equip format per jugadores dels tres equips del Vic Vòlei Callís va ser present a la Winter Cup Barcelona. Un torneig inclòs dins els actes de celebracions del 25è. aniversari del Barça CVB. Les nostres jugadores, enquadrades al grup D, van disputar els partits de la primera fase davant de CEV Hospitalet, CV Molins i Barça CVB Vermell. Els encontres van tenir lloc a les instal·lacions esportives de La Marina. A l'estrena, el Callís va perdre 0-2 davant del CEV Hospitalet. Després de competir molt bé en el primer set que al final es va endur el rival (21-25), en el segon, opcions nul·les davant la clara superioritat de les jugadores hospitalenques (4-25) que finalment van resultar vencedores del torneig en vèncer a la final al Balafia Vòlei. Al segon partit, victòria del Vic Vòlei Callís enfront del CV Molins en un matx molt igualat i disputat fins el darrer punt com ho reflecteix els marcadors de cada set (25-23 i 24-26). I per tancar la primera fase, encontre contra un dels equips del Barça CVB. Un partit igualat i que va necessitar d'un tercer parcial per saber-ne el vencedor. Les nostres jugadores van dominar la primera mànega (18-25) i van cedir la segona pel mateix resultat. En el tercer i definitiu set, màxima igualtat però als instants finals es va imposar el millor encert local (15-13). Tot i la derrota, amb la combinació de resultats, el Vic Vòlei Callís va acabar en segona posició i a la tarda, a les instal·lacions de l'INEFC va jugar un darrer enfrontament contra el CN Sabadell, segon classificat del grup B. Clara victòria vigatana per 25-12 i 25-14. A la Winter Cup Barcelona hi van prendre part un total de 16 equips i unes 150 jugadores.