diumenge, 2 de desembre del 2018

El Sènior es retroba amb la victòria a domicili superant el CV Gironella

En el partit de la primera volta jugat a la pista del Callís la victòria va ser pel CV Gironella (1-3)

Després d'unes quantes jornades sense fer-ho, aquest matí, l'equip Sènior s'ha retrobat amb la victòria jugant com a visitant, derrotant al CV Gironella per un clar 0-3. En el primer set les jugadores locals han oposat una forta resistència i això ha obligat al Callís a oferir la seva millor versió per embutxacar-se el parcial. Al segon, el triomf ja ha set més planer i al tercer, amb un equip berguedà que s'ha anat diluint amb el pas dels minuts, ha estat còmode per les vigatanes que amb aquest triomf es col·loquen amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes, a la meitat de la taula classificatòria.