dijous, 20 de desembre del 2018

El Cadet Vermell s'assegura acabar primer de grup de la fase inicial

La victòria davant el CV Blanes sumada a la derrota del Joves Caldes davant del CV Torelló fan que el Cadet Vermell tingui ja assegurada la primera plaça de grup quan encara resten tres jornades per acabar la ronda inicial. En els dos últims partits que li resten a l'equip, sense transcendència a la classificació, els objectius són poder completar les 12 jornades com invicte i per arrodonir-ho, fer-ho sense haver cedit cap set en contra. Del partit de dissabte enfront del CV Blanes val a dir que va no va tenir massa història. Superioritat del Callís, més damunt la pista que en el marcador. En el primer set les blanenques van oposar resistència fins l'empat a 9, a partir d'aquí les locals ja van posar la directa fins el 25-15. En el segon parcial, un 12-2 de sortida va ser definitiu per entendre el 25-7. I el tercer i últim, va ser el més renyit amb un Callís sempre per davant però amb un rival que no va abaixar els braços (25-20).